Слика за банер за внатрешни страни

52

Чевли и чизми

 

     lauterat       Високи чевли кожни со варена гума.Влошка променлива.Ѓон антистатикантилизгачки отпорен на масла и киселини.S3 SRC 2       Високи ниски чевли од нубук кожа хидрофобна обработка со рефлективни детали со композитна капица
    Високи зимски чизми со џон  со термичка
 изолација( до -30С), водоотпорни со мембрана
за издишување да не поти стапалото
и поголема удобност
      Високи чевли кожни со варена
гума. Влошка променлива.
Ѓон антистатик, антилизгачки,
отпорен на масла и киселини. S3 SRC
       Високи-ниски чевли од нубук
кожа хидрофобна обработка со
 рефлективни детали, со композитна
капица. Ѓон огноотпорен, нелизгашки,
антистатик и отпорен на масла S3
                                
           

 

       
                   
 
    Кожни чевли S1-заштитна капица ,антистатички својства,апсорпција на енергија на пета;SRC-отпорнос на лизгање сите видови на подови во затворени простории и на отворено        Кожни  чевли S1-заштитна капица ,
антистатички својства,апсорпција на енергија на пета;
SRA-отпорност на лизгање,
Shock protection absorber на џонот. 
      Ниски чевли со заштитна капица ,дишечки текстил ,ѓон антистатик.
     Ниски чевли горен дел од перфориран микрофибер кој лесно се одржувапостава со дишливост и отпорна на абразија               Ниски чевли од нубук кожа и текстил постава која абсорбира влага Влошка променлива Метална капица 
    Ниски чевли горен дел од
перфориран микрофибер кој лесно
се одржува, постава со дишливост
и отпорна на абразија. Ѓон нелизгачки,
антистатик и маслоотпорни. O1 -S1 
      Високи чевли ,изработени од говедска кожа.
Постава со „ Gore-Tex„ термоизолација,анатомска влошка,
VIBRAM ѓон.
       Ниски чевли од нубук кожа и
текстил, постава која абсорбира
влага.  Влошка променлива.
Метална капица. S1P
    Ниски чевли со перфориран велурвнатрешност 100 полиестер со дишливостантибактериска       Работни високи ниски чевли од говедска кожа водоотпорни со метална капица и табаница        Сандалки од велурВлошка променливаЗаштитна капицаS1 
    Ниски чевли со перфориран велур,
внатрешност 100% полиестер со дишливост,
антибактериска. Антомска влошка,
перфорирана, антистатична. Со композитна
капицаи табаница. S1P SRC
       Работни високи-ниски
чевли од говедска кожа,
водоотпорни, со метална капица
и табаница, внатрешна постава
со издишување, нелизгачки,
антистатик и отпорни на масла.
S3 SRC
      Сандалки од велур.
Влошка променлива.
Заштитна капица.S1 
            Чевла ниска перфорирана кожа       Чевли високи ниски од полна говетка кожа со WIND TEX мембрана отпорни на ниски темп.Водонепропусливи 
    Чевла висока од говедска кожа,
двојно вбризган ѓон од полиуретан,
композитна капица и табаница
(метал фри), со заштита од ладно.
      Чевла ниска перфорирана кожа
S1+SRC+CI+P
      Чевли високи-ниски од полна
говетка кожа со WIND TEX
мембрана отпорни на ниски темп.
Водонепропусливи.
     Чевли ниски високи горниште говедска кожа ѓон двојно бризган полиуретан        Чевли ниски од микрофибер композитна капицаводоодбојна двојновбризган ѓон        

 

 

  Чевли ниски - високи, горниште
говедска кожа, ѓон двојно бризган
полиуретан, XXL чел. капица и
табаница, водоодбојно горниште.
       Чевли ниски од микрофибер
композитна капица, водоодбојна
двојновбризган ѓон
      Женски чевли S1-заштитна капица ,антистатички својства,апсорпција на енергија на пета;SRA-отпорност на лизгање 
                   
    Ниски чевли изработени од мрежаст дишачки текстил, нелизгачки ѓон.       Ниска и висока  заштитна чевла , горниште говедска водонепропусна кожа, ѓон двојно бризган полиуретан, композитна капица и табаница.Гумирана дополнителна заштитна на преден дел,        Ниска  заштитна чевла , горниште говедска водонепропусна кожа, ѓон двојно бризган полиуретан, композитна капица и табаница, рефлекс трака.Гумирана дополнителна заштитна на преден дел 
    calzado fal ebro m        segura      
tajo 
    Високи чевли изработени од гранулирана кожа со хидрофобен третман,композитна капица и табаница ,двојновбризган полиуретански ѓон.S3 SRC CI.        Високи чевли за заварувачи,изработени од гранулирана кожа со хидрофобен третман,композитна капица и табаница ,двојновбризган полиуретански ѓон.S3 SRC CI.      

Ниски чевли ,изработени од гранулирана кожа со хидрофобен третман,композитна капица и табаница ,двојновбризган полиуретански ѓон. S3 SRC CI.

 
   

ROAD GRAND

     

 ROAD CLARK

      Dunlop Pricemastor crne obuca vodoodbojne PVC cizme 1 600x600 
    Високи чевли од коњска кожа 1,6-1,8 мм премачкана со масло ,шиена  Goodyear консрукција на џон,постава со дишливост и отпорна на абразија,нелизгачки ѓон и маслоотпорен.       Високи чевли од висококвалитетна говедска кожа, шиена  Goodyear консрукција на џон,постава со дишливост и отпорна на абразија,нелизгачки ѓон и маслоотпорен.        Гумени чизми се ​​усогласуваат со барањата на индустријата за храна (отпорност на хемиски производи според стандардот ISO6110 - животински масти отпорна на масло од стакло по ISO 6112).