Зимски Јакни

    warm 2.0 jakna        warm 20        oregon
    WARM 2.0
Машкa зимска јакна со отстранливи ракави
и ватирана внатрешност. 
80% полиестер + 20% памук.
Тежина 170г/м2
 Боја: сива
       WARM 2.0
Машкa зимска јакна со отстранливи ракави
и ватирана внатрешност. 
80% полиестер + 20% памук.
Тежина 170г/м2
 Боја: тегет 
      OREGON
Машка ватирана јакна, отпорна на вода (WP/MM8000)
и ветер (MVP/GR 3000).
78% најлон + 22% еластин
мека надворешност Softshell.
Тежина 330гр/м2.
Бои Црвена, Црна, Тегет, Сива
     Freelance        Freelance crna        oregon teget
    FREELANCE
Машка јакна, со патент,
со два надворешни џебови.
Внатрешност: ватирана со полиестер
со ефект на пердуви.
Тежина: 58 гр/м2
Боја: тегет
      FREELANCE
Машка јакна, со патент,
со два надворешни џебови.
Внатрешност: ватирана со полиестер
со ефект на пердуви.
Тежина: 58 гр/м2
Боја: црна
      OREGON
Машка ватирана јакна, отпорна на вода (WP/MM8000)
и ветер (MVP/GR 3000).
78% најлон + 22% еластин
мека надворешност Softshell.
Тежина 330гр/м2.
Бои Црвена, Црна, Тегет, Сива 
    Freetime teget       Freetime crna       thunder 
    FREETIME
Машка јакна со капа, со  патент,
со два надворешни џебови.
Внатрешност: ватирана со полиестер
со ефект на пердуви.
Тежина: 58 гр/м2
Боја: тегет
      FREETIME
Машка јакна со капа, со  патент,
со два надворешни џебови.
Внатрешност: ватирана со полиестер
со ефект на пердуви.
Тежина: 58 гр/м2
Боја: црна 
      THUNDER
Машка јакна, со вентилирачка ткаенина,
еластична, капа која се собира во крагната,
4 големи предни џебови.
Внатрешност: ватирана, постава од полиестер.
Состав:100% ПОЛИЕСТЕР
Тежина:190 гр/м2
Боја: сива, црна, тегет
     Oxvord1        Зимска јакна кратка со моб Ракави Материјал полиамид со премаз полиуретан и утоп Од полиестер        Флуоресцентна зимска јакна 100 полиестер со капа со подесување на струк и со внатрешни џепови
    Зимска јакна, полиестер OXFORD
со премаз од полиуретан, постава
полиестер. Водонепропусни шавови,
дополнително појачување на рамена
и лактови. 
      Зимска јакна, кратка со мобилни
ракави. Материјал полиамид со премаз
 полиуретан и утоплување од полиестер. 
      Флуоресцентна зимска јакна
100 % полиестер, со капа,
со подесување на струк и
со внатрешни џебови. 
            Зимска машка јакна 100 полиестерракави и капа кои се отстрануваат        
    Зимска јакна со мобилни ракави,се прави  и елек,
водоотпорна  со рефлектирачки детали. 
      Зимска јакна премачкана со полиуретан.
Рендер на ракави и на струк,
затоплување со поларен флис.
Мобилни ракави .